Vloer leggen of renoveren in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard en omstreken?

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning en wordt continu gebruikt. Het is dan ook geen wonder dat u als woningbezitter een keer de vloer moet renoveren. Maar ook het leggen van een nieuwe vloer kan een flinke klus zijn. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of een oude vloer laten renoveren in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard en omstreken? De Klussenier Jurgen van Gammeren is uw klusbedrijf!

Een nieuwe vloer leggen

Als u een compleet nieuwe vloer wil laten leggen is het belangrijk om te bepalen welke soort vloer u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor hout, kunststof, beton, vinyl, tapijt of PVC. Elke soort vloer heeft zijn voor- en nadelen. Om te bepalen wat het beste aansluit bij uw wensen kunt u terecht bij De Klussenier Jurgen van Gammeren uit Rotterdam. 

De huidige vloer renoveren

Gelukkig hoeft er niet altijd direct een compleet nieuwe vloer in. Het renoveren van de vloer kan wonderen doen. Uiteraard zijn de mogelijkheden afhankelijk van de soort vloer die u heeft. Per vloer kan De Klussenier Jurgen van Gammeren u adviseren over de mogelijkheden van renovatie. 

De Klussenier Jurgen van Gammeren, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Jurgen van Gammeren
De Klussenier Jurgen van Gammeren

Utenhagestraat 231c
3083 VS Rotterdam

Dien uw offerte-aanvraag in   

010 237 96 34
06 2840 5557
jurgenvangammeren@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 73191930

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Jurgen van Gammeren

 
Loading...