De Klussenier Jurgen van Gammeren
De Klussenier Jurgen van Gammeren

Utenhagestraat 231c
3083 VS Rotterdam

Dien uw offerte-aanvraag in   

010 237 96 34
06 2840 5557
jurgenvangammeren@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 73191930

Even voorstellen

Mijn naam is Jurgen van Gammeren en met mijn klusbedrijf De Klussenier Jurgen van Gammeren ben ik beschikbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman voor een verbouwing of een renovatie? Neem dan gerust contact met mij op.

De specialisteiten van mijn klusbedrijf, De Klussenier Jurgen van Gammeren liggen voornamelijk in het binnen- en buitentimmerwerk. Het binnentimmerwerk wat ik voor u kan realiseren is het plaatsen en realiseren van tussenwanden, deuren afhangen en het leggen van laminaat. Ook voor het buitentimmerwerk ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, het realiseren van schuurtjes en veranda’s . Naast het realiseren van timmerwerk kan ik ook overige buitenwerkzaamheden uitvoeren als het aanleggen van bestratingen in tuinen en het aanbrengen van zonwering. Ook licht en elektra behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer u mijn klusbedrijf inschakelt, kunt u erop rekenen dat u voor de verbouwing of renovatie compleet ontzorgd wordt. Alle processen van A tot Z neem ik voor u uit handen, zodat er uiteindelijk een mooi eindresultaat komt te staan waar u blij mee bent. Ook kunt u erop rekenen dat ik met u meedenk in de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast hou ik te alle tijde rekening met de leefbaarheid van uw woning.

Het leukste aan het werken in mijn klusbedrijf vind ik het maken van mooie dingen en de veelzijdigheid van het werk. Elke dag is weer anders en elk project heeft zijn uitdagingen. Dat maakt dit werk voor mij zo mooi. Uiteindelijk wil ik voor mijn klanten het mooiste werk maken, een tevreden klant maakt mij ook tevreden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...